Jokaisella meistä on yli 20 vuoden kokemus yritysten johto- ja asiantuntijatehtävistä. Emme ole syntyneet asiantuntijoiksi vaan olemme toimineet oikeissa yrityksissä ja nähneet miten yritykset toimivat. Kokemus vähentää “sivuaskeleita” ja tiedämme mitkä ratkaisut toimivat käytännössä ja mitkä eivät. Yrityksen toimintojen tehostaminen ei voi olla kokeilua ja se on tehtävä jossain muualla.

Jaakko Heikkilä
Toimitusjohtaja, partneri

 
+358 40 511 8247
jaakko.heikkila@decerno.fi

"Jaakolla on pitkä teollisuustausta eri vastuualueilla. Eri liiketoimintojen ansaintalogiikan ymmärtäminen, ja siihen nivoutuva ote organisaation operaatioihin ja johtamiseen. Keskiössä tuloksen, pääoman tuoton ja kassavirran vahvistaminen.

Toimitusaika ja toimitusvarmuus vivuttamaan kilpailukykyä ja myynnin kasvua tehostamalla selkeästi käyttöpääomatehokkuutta, läpimenoaikoja, johtamista ja tuottavuutta. Useita Lean transformaatio- projekteja erinomaisin tuloksin."

LinkedIn

Ari Viloma
Seniorikonsultti, partneri

 
+358 400 485 679
ari.viloma@decerno.fi

"Ari pystyy auttamaan yritystäsi kokonaisvaltaisen Lean Enterprise tai World Class Operations Management ohjelmien toteuttamisessa, sekä tuote- ja prosessin laatuun liittyvissä kysymyksissä.

Hän on ollut toteuttamassa yli 300 parannusprojektia, jotka olivat osa isompia kokonaisuuksia. Lisäksi hänellä on vahvaa tietotekniikan osaamista erityisesti datan käsittelyssä ja analysoinnissa.

Hän on johtanut useita projekteja eri teollisuuden- ja kaupan alalla. Hänellä on selkeä ja systemaattinen lähestymistapa asioihin sekä pystyy toimimaan luontevasti organisaation kaikkien tasojen kanssa."

LinkedIn